Opprusting av biloppstillingsplass

En eldre biloppstillingsplass i ei trang gate, og med høydeforskjell ned mot hagen, trengte en oppgradering. Gammel mur ble fjernet, og råkoppmur av Oppdal-skifer ble etablert. Denne ble blant annet tilpasset inn mot den gamle steintrappa som ble bevart.

Innenfor muren ble det fylt opp med egnede pukkmasser, for å sikre god bæring for parkerende biler, samt stabilt underlag for belegningssteinen.

Belegget som ble lagt her er fra Asak og heter Relieff Kvadrat XL. Det er en større stein enn de mest vanlige belegningsstein-typene, og har en ujevn overflate som gir et røft og fint spill i overflaten.

Et artig prosjekt med en utrolig flott utsikt!

Vår visjon
Vår forretningsidé er å være en totaltilbyder innen utomhusanlegg, og en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder.
Kontaktinfo
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.