Holterveien 4 G Drøbak +47 476 11 200

Ledig stilling

Til vår prosjektavdeling ser vi etter en anleggsleder som kan være med ute å styre anlegget der det skjer.

Trives du med variert, selvstendig arbeidshverdag der du leder og koordinerer, og får brukt din kunnskap til å finne gode lønnsomme løsninger på arbeidsplassen?

Ledig stilling som anleggsleder

Uteanlegg AS søker anleggsleder i prosjektavdelingen. Avdelingen jobber hovedsakelig i Oslo og Follo området.

I din stilling som anleggsleder er du en viktig bidragsyter for daglig og effektiv produksjon. Du evner å ta avgjørelser og bidrar til å finne løsninger som gjør at vi kan utføre vår jobb på en sikker, tilfredsstillende og god økonomisk måte. Det er en fordel at du er anleggsgartner og god praktisk erfaring, og kan bidra i den daglige utførelsen på anlegget.

Oppfordrer deg som er arbeidsformann som fortsatt kjenner at du har lyst til å ha kontroll og styring på anlegget der du jobber om å søke.
Arbeidsdagen vil omfatte oppfølging av medarbeidere og underleverandører, samt oppføling av krav til HMS, kvalitet, tid og produktivitet. Du vil få ansvaret for daglig oppfølging av prosjekter med nært samarbeid med prosjektleder.

Stillingen krever at du er omgjengelig og kan kommunisere med kunder, leverandører og egne ansatte.

Hos oss blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og kvalitet på utførelse. I Uteanlegg AS tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater på kvalitet og utførelse på anlegg, og høy trivsel blant de ansatte. Vi har lykkes med arbeidende anleggsledere, og ønsker derfor å styrke vår avdeling med en anleggsleder til.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeids vilkår.

Høres dette spennende ut, og vil være med på laget? Send CV og søknad i dag, eller ring oss for en prat.


Litt om bedriften Uteanlegg AS:

Uteanlegg AS er en tradisjonell anleggsgartnerbedrift med 23 ansatte, hvorav 11 har fagbrev, og 3 har mesterbrev.

Vi er medlemmer av NAML og SOA, og har som mål å til enhver tid ha 1-2 lærlinger i bedriften.

Vi har kontor i Drøbak, og lager/verksted i Ås. Vårt primære arbeidsområde er Follo og Oslo.

Vi utfører alle typer utomhusanlegg, fra mindre privatanlegg til store prosjektanlegg. I tillegg utfører vi vedlikehold av grøntanlegg, samt vintervedlikehold i form av brøyting og strøing. Vi har en moderne og variert bil- og maskinpark, og legger vekt på å være godt synlige i markedet.

Som bedrift ønsker vi å ha god takhøyde, og et godt sosialt miljø. Vi har høye forventninger til produktivitet og engasjement fra alle våre ansatte, og vi har et stort fokus på kvalitet og service.